top of page

OVER PURE AUDREY 

Houd jij ook zo van mooie spullen? Ik houd van fijne producten met een ziel. Gemaakt van de beste materialen, van de mooiste leersoorten, zachtste suède en bont. Het idee om mijn eigen lijn tassen en accessoires te lanceren begon bij mijn zoektocht naar de ultieme strandtas. De zoektocht leidde tot veel frustratie, allemaal te duur, te klein of gewoon niet mooi. Ik hield er altijd al van om dingen te creëren en zo begon ik aan mijn eerste handgemaakte strandtas. Precies zoals ik die graag wilde hebben. Een mega grote tas met brede banden, die lekker op de schouders ligt en waarbij je niet hoeft na te denken want alles past erin! 

 

Het plezier dat ik had bij het maken van de tas en de lovende reacties leidde er toe dat ik ben begonnen met het maken van handgemaakte luxe tassen. Voor ieder item zoek ik naar de juiste materialen en het mooiste beslag. Inmiddels is de lijn uitgebreid, naast de tassen zijn er nu ook sieraden, riemen, kussens en gilets.

 

Mijn producten zijn allemaal met zorg en vooral met veel liefde gemaakt. Ik hoop dat jij net zo geniet van mijn producten als dat ik doe! Heb je vragen over de producten of een speciaal verzoek, schroom niet en neem contact op!

Liefs,

 

Audrey ®

Liefs  Audrey ®

bottom of page